Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/lfprofirens.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 111

 Fliserens  

 Hurtig og effektiv rens af fliser for alger og flisepest  

Vi renser fliser året rundt pånær ved minusgrader

Priser fra
35kr
pr. m2

Professionel fliserens med skånsom teknik

Vi renser dine fliser ved brug af rotationsteknik, for at skåne fliserne. Den skånsomme rotationsteknik er uden brug af kemi.

fliserens og algebehandling af fliserfliserens og algebehandling af fliser

  • Fliserensen er inkl. sand.
  • Miljøvenlig rens
  • Kvalitetsrens til en god pris
  • Renser året rundt pånær ved minusgrader
  • Stor faglig stolthed
  • Få et uforpligtende tilbud
fliserens-rene-fliser-7fliserens-rene-fliser-8

Tagrens og algebehandling

Vi renser fliser, tag, facader, terrasser mm. hele året rundt - så længe at temperaturen er over frysepunktet.

Læs mere

Facaderens

Vi renser fliser, tag, facader, terrasser mm. hele året rundt - så længe at temperaturen er over frysepunktet temperaturen er terrasser mm. hele over frysepunktet temperaturen.

Læs mere

Rens af terrasse og plankeværk

Vi renser og algebehandler også terrasser og plankeværk i træ - uanset om det er hjemme i privaten eller ved sommerhuset.

Læs mere

Har du spørgsmål til en behandling af fliser eller alger på andre belægninger, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf. 42 65 95 60

Mail: [email protected]

Lad os rense dine fliser

Med en fliserens kan du få selv dine gamle og grimme fliser til at se ud, som var de helt nye. 

Vi har specialiseret os i fliserens uden brug af kemi, og vi renser og behandler dine fliser med omhu, sådan at fliserne ikke tager skade.

Efter at vi har renset fliserne, skal fugerne igen fuges ud med fugesand. Fugesandet er med til at stabilisere fliserne og afværge ukrudtet i at plante frø mellem fliserne.

fliserens-algebehandling-alge-fliserfliserens-algebehandling-alge-fliser2

Lisbeth Nielsen

★★★★★  13. juli 2018

Et fantastisk resultat, og så helt uden kemikalier, kan varmt anbefale det

Iben Guldberg Dalgaard

★★★★★ 20. marts 2018

Jeg kan varmt anbefale dette firma, og med stor glæde anvende dem igen. Godt og super tilfredsstillende arbejde, og rigtig god service - tak for det.

Annitta Højgård

★★★★★ 23. august 2018

Flot Flot arbejde med fliser og tag - God service. Lars Harley Friis får 7 ud af 5 stjerner fra mig.

Carsten Pedersen

★★★★★  16. august 2018

Har lige fået renset fliser og nyt sand kan helt klart anbefale LF.profi-rens &algebehandling mine fliser er som nye , ser bare godt ud 👍kom som aftalt ikke noget at klage over .så 5.stjerner her fra.

Se flere gode anmeldelser på vores Facebook side.

Der er flere gode grunde til, at du skal få renset dine fliser

Det ser altså bare bedst ud, når haven virkelig kan komme til sin ret, når fliserne ser ren og nye ud. Det er sådan, at fliserne med årene bliver udsat for alle mulige former for varme, lys, vand, frost, skidt og meget mere - som alle sammen går ind og påvirker flisernes udseende.

Du ved selv, hvor ofte vejret skifter, og fliserne har desværre ikke noget til at beskytte dem, så uanset hvor hårdføre fliser kan være, kræver de i ny og næ, en grundig rensning.

Professional og billig fliserens i bl.a. Esbjerg, Ribe og Varde

I en lang årrække har vi specialiseret os i fliserens, og vi tager først afsted fra at job, når fliserne ser ud som nye. Uanset hvor triste fliserne ser ud. Vi har nemlig det rette udstyr og en effektiv teknik, der ikke indebærer brug af kemi - så vil du også være med til at skåne miljøet, også når du skal have renset fliser, kan du trygt bruge os som din fliserenser.

Fliserensningen tager kan tage alt fra nogle timer til en dags tid, afhængigt af antallet af m2, der skal rensens. Efterfølgende sørger vi for, at der bliver lagt sand ud, sådan at du har mulighed for, at fylde revnerne mellem fliserne (sandet bliver som regel også renset med, for at være sikre på, at eventuelle alger mellem fliserne bliver fjernet).

Den gode fliserens forlænger flisernes levetid - du kan jo ikke blive ved med at vende fliserne.

Fliserens i Esbjerg, Varde, Ribe og resten af Danmark

Vi har kunder overalt i Danmark, så selvom at virksomheden befinder sig i Esbjerg, er det intet problem at komme ud til kunder rundt omkring i Danmark.

Bare i år har vi været ude og lave en grundig fliserens hos kunder i Varde, Ribe, Bramming, Gredstedbro, Gørding, Vejrup, Hjerting, Sønderris, Sædding, Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg og i byer på fyn og sjælland.

Vi dækker dermed hele Danmark, så du skal endelig ikke tøve med at ringe, hvis det er det der afholder dig.

Du får de flotte fliser tilbage

Der findes næsten ikke noget så skønt, som at kigge på nogle nyrensede og rene fliser. Lige så skønt som det kan være, kan det også være forfærdelig at kigge på fliser, som er beskidte, dækket med alger og muligvis også MEGET glatte - både tørre og så snart duggen falder. Vores professionelle fliserens af fliser i Esbjerg, Ribe, Varde og resten af landet gør, at du igen kan kigge på dine fliser med et tilfreds smil.

Dit hus bliver mere værd

En fliserens kan være dét der gør, at dit hus faktisk bliver solgt til prisen. Lige som der af og til skal skiftes et tag på et nykøbt hus, så kan køber også nogle gange ville have et afslag i prisen, da køber er nødt til at have en fliserenser ud, da fliserne simpelthen ikke er særlig pæne længere.

Så står du/I og skal sælge jeres hus, kan det være en rigtig god investering, at hyre en fliserenser ud - uanset om I skal sælge et hus i Esbjerg eller en mindre by. Det virker bare mere indbydende for købere, at komme ud til et hus, for fliserne fremstår pæne - lige som du helt sikkert har brugt noget tid på at rydde huset pænt op.

Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.